onsdag 17 oktober 2012

För att han är bäst helt enkelt

Nämnde tidigare om att jag försöker spara ihop pengar till en grej. Saken är den att jag vill ta med Thomas på en liten resa någonstans. Hade tänkt mig en förlängd veckosluts-resa men ska man åka till någon europeisk storstad eller typ Tallin, så, tre frågor: har ni några tips på en fin stad? Var hittar man de billigaste flygen? Eller är det någon som vill ha besök av dessa otroligt normala filurer i början av december?


3 kommentarer:

  1. Köpenhamn är superfint med julbelysning och sånt :) går ju direktflyg från Vasa också, men vet int hur mycke de kostar?

    SvaraRadera
  2. Jo såg att finnair hade erbjudande just till Köpenhamn, lite på 200 tur retur för två från Vasa så helt okej. Råkar du veta typ var i stan/vilken del det lönas att ta hotel isådanafall?

    SvaraRadera
  3. För att slippa kånka långt på resväskorna så kan man väl ta nå hotell centralt och nära tågstationen :) finns nog både dyrare och billigare alternativ! Jag & Ina var till Best Western Mercur på nyåret och det var nog faktiskt riktigt bra och billigt! Nice frukost för o va ett Best Western ;) Så finns noo ti välj på! :D

    SvaraRadera