måndag 16 april 2012

Dubbelfail

Köpte ju någo jeans från cubus här för ett tag sen. De svarta luktade jätte underligt, typ någon blandning av kemikalier/gyttja? Tänkte att de säkert försvinner efter en tvätt men "tudu" nu luktar alla mina svarta kläder kemikalier/gyttja, a lot OCH jeansen dom blev ju inte heller bättre. Vad tusan felar byxorna, någon som råkat ut för något liknande och kommit på någon lösning?


5 kommentarer:

  1. Jag har haft samma problem med ett par av mina svarta jeans, det måste vara något i det svarta färgämnet... Har inte hittat nån annan lösning än att tvätta dem med parfumerat tvättmedel, då doftar de åtminstone rätt gott nån dag;)

    SvaraRadera
  2. Oj tack måste testa det efter resan och don't you worry, byxorna lämnar hemma! (: (ja inte då alla byxor, de svarta förstås)

    SvaraRadera
  3. Köpte ett par blåa o de luktar o helt sjukt skumt! Från Cubus då alltså.

    SvaraRadera
  4. Hmm undras vad dom färgar jeansen med riktigt? T:s mamma sa något om att lägga med lite matsoda i tvätten, har bara för mig att det bleker? Men kanske det är värt att testa! :)

    SvaraRadera
  5. Köpt två par svarta jeans på cubus till sonen och som luktar gräsligt efter nån dag. Luktar starkt och järnaktigt. Funderar på att ringa butiken o fråga om dom känner till detta!!

    SvaraRadera