söndag 23 maj 2010

Rutiner och Jiha-dojjor.

nepp, har inte åstadkommit något idag heller. Har en massa som ska fixas som snurrar ovanför en hela tiden, men det kommer liksom inte ner till action så att säga. När skall tummen ur rumpan kika ut egentligen, antagligen i sista minuten som vanligt. Ge mig rutiner eller helst ork att dra ut den där tummen.
Är liten bitter 5åring idag, känns som alla får allt fixat och serverat (vet att det inte är sant, men så känns det). Var är min Jiha-dojja då? Var är min hästsko?
Va stod dendär hästskon för i Afrikas stjärna då? fick man hoppa några steg framåt eller räddade dem en då man råkade ut för skurkar och bad guys? SÅDAN behöver jag!

Äh, får väl bara skylla på de fysiologiska biverkningar av alkoholintag. Högre puls, slö och ångest kommer faktiskt från alkoholen och inte från att man inte vet vad man håller på med och vad man skall bli.

Det som gjorde dagen var väl ändå att få tala med syster och även lilla Eli. Hemskt, han växer och utvecklas hela tiden (no shit). Har tydligen skaffat sig en tand och lärt sig att blåsa syrran i ansiktet ( så som man själv brukar råka ut för, fast på magen). Och så har knoddin börjat babysim, nej han kmr ju inte att vara en michelin-gubbe då mera..Hoppas nu bara han vet att lite mer än 300km ifrån honom finns det en som tänker på dem alla hela tiden. hon kallas moster och det är hon som skickar kläder i bruna paket till dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar