söndag 27 juni 2010

Skippa planerna, det blir så mycke bättre så!

Torsdag:
Hoppade i bilen efter jobbet, handlade och sen hem till ön. Missade såklart färjan, inte nog med det så hade den paus efteråt också. Blev bara att sätta sig vid stranden och vänta, trodde ett tag att jag hade blivit döv, jag hörde ingenting så vindstilla var det! Mamma välkommnade oss med nybakat bröd, åh så gott! Fastän klockan var mycket så kände jag att vi var tvungna att göra något, ringe till mina barndomskompisar och så klart var det fest pågång! Hoppade på cykeln, visade Thomas ön och drog iväg på fest. Skulle ju inte vara där så länge eftersom båten gick kl.10 nästa morgon, men om jag minns rätt så kvittrade fåglarna och solen började gå upp när vi cyklade hem.

Fredag: Morgonmål på terassen, åh vad jag har saknat det. Sen blev det att packa allt i båten och dra iväg. När man började skymta villan och klipporna så värmde det riktigt inombords, dethär var precis vad jag behövde. Ölen på kylning (plastpåse i vattnet) och elden i fullgång i bastun, mölkkyturnering med familjen på klipporna, vin och god mat på terassen - vissa skulle dock kunnat skippa det där vinet, haha. Solen stekte så grymt mycke så det var en pina att ens försöka sola så gick längs med stranden istället (bilder kommer snart). Har alltid tyckt att klipporna där är ganska fjuttiga men efter att ha klättrat upp och ner för dem ett x-antal gånger så har jag nog ändrat åsikt. Lillenrorsan hade med sin undervattenskamera så vi lekte sjömonster och sjöjungfru och fotade undervattensklippor, jo jag vet att jag är 20, men om man firar midsommar med familjen och ingen vänner (förutom Thomas) behöver stå ut med en, så får man nog vara lite barnslig, tror dock att det var alkoholen som gjorde mig till ett sjömonster. Folk från gårdagens fest kom och hälsade på ovh vi avslutade kvällen med Gäster med Gester.

Lördag:
Packa, vandra till mitten av holmen för att fota djävulsåkern (Sofia, du sku borda vari med! ). Hem tillbaks till Bergö, hälsa på underbaraste Moffa och sen blev det att brumma tillbaks till stan. Utgång stod på schemat, kändest liksom att man behövde få umgås med folk i sin egen ålder (; Drog med min andra hälft, var aningen skeptiskt till krog med tanke på att alla var ännu på villan med oj så fel jag hade. Har dansat och åter dansat, blivit nykär igen (såsom jag alltid blir när jag är full) och stått utanför grillen och gjort reklam för deras franska med korv. Numera finns det en sång och dans om Erica grillens franska med korv! Gudskelov att ingen filmade på lördan, men hey vem vet, känner jag mig rätt så är det något jag från och med nu alltid kommer att göra efter krogen, så snygg var dansen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar